TopTip!! Gezellig boemelen start hier bij de diner show

Nieuw: bekijk uit eten gaan op de kaart! Sea Palace is het drijvende Chinees restaurant aan de Oosterdokskade in Amsterdam. Het markante etablissement staat bekend om zijn overheerlijke, traditionele gerechten. Neem plaats in het sfeervolle “zeepaleis” en geniet van de prachtige decoratie, heerlijke Chinese kookkunst en vriendelijke service. Verschillende specialiteiten staan op het programmamenu, het allerbeste wat de Chinese keuken te bieden heeft, zoals Dim Sum, Peking eend, Sechuan gerechten en vanzelfsprekend specialiteiten uit de eigen keuken.

Dreamfactory de dinnershow
Fifteen, het succesvolle model van Jamie Oliver heeft ook in Amsterdam een vestiging. In Pakhuis Amsterdam, vlak naast de Passenger Terminal, zit het sfeervolle restaurant waar jaarlijks tussen 15 en 20 jongeren opgeleid worden tot topkok. Er is een vast menu, maar je kunt ook melden als je iets anders wilt eten. Onder andere als je geen supporter bent van vlees of vis dan krijg je een vervangend gerecht. Culinair gezien is Fifteen een eetcafé dat het hoofdzakelijk moet hebben van de bekende Jamie Oliver.

Het varende cultuurschip MS Stubnitz is een fantastisch stoere locatie en is voor iedereen die houdt van rauw en industrieel. Het vaartuig, een oude Oostduitse vissersboot, ademt een nostalgische ambiance die doet denken aan de jaren ’30. Duistere laadruimtes, smalle trappetjes en nauwe gangetjes met bijna spookachtige verlichting. Een geweldige locatie voor een knallende instuif. De MS Stubnitz is een plek waar meer dan 100 concerten en wekelijks geliefde techno, house en minimal avonden plaatsvinden. Sfeervol, intiem en reuzengezellig.

Club NL is een hippe, moderne lounge club middenin in het middelpunt van Mokum. NL is erg populair en dat is niet alleen vanwege de ongedwongen ambiance en huiselijke setting. De dansvloer is ieder weekeinde gevuld met hippe, gezellige mensen. Bij aankomst valt duidelijk de lange bar op. Deze bestrijkt de helft van de club. Hier kun je een smakelijk drankje nuttigen of (website) even op adem komen van het dansen.

De Melkweg is één van de allerbekendste poppodia in Mokum. Het is een ontmoetingsplek voor liefhebbers van popmuziek, dans, theater, film en verschillende beeldende kunsten. De ligging aan de Lijnbaangracht (Leidseplein) is erg geliefd bij nationale en internationale kunstenaars. Met name de robuuste inrichting, centrale ligging en bijzondere programmering maken de Melkweg uniek.

Club HOME is een trendy club aan het Rembrandtplein en heeft 3 verdiepingen met elk een eigen bar. De muziekprogrammering is gevarieerd maar house en R&B liefhebbers ervaren hier gegarandeerd een uitstekende avond. Het met name het oudere publiek geniet duidelijk van de intieme setting in club HOME. In de club heerst een echte intieme, gezellige huiskamer sfeer, iets wat je tegenwoordig niet veel meer ziet.

De Amsterdamse Escape is al jaren één van de toonaangevende clubs van onze stad. Gesitueerd aan het drukke maar gezellige Rembrandtplein is de Escape één van de grootste discotheken van Amsterdam. Op een volle avond passen er met gemak 1600 mensen in de club. Het binnenwerk is trendy en modern. De perfecte setting dus voor het hippe publiek dat zich er voornamelijk ophoudt.Bij de splinternieuwe Showtown in Culemborg beleef je de dinnershow van je leven. Beleef in Event Center Culemborg een volledige droom avond uit met “Dreamfactory” dé dinnershow. Of je nu een verjaardag of jubileum wilt celebreren, een bedrijfsuitje hebt of gewoon zin hebt in een avondje uit, bij Showtown ben je aan het juiste adres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *