Opgelet! Hemels uit eten gaan begint op deze plaats bij Showtown

Nieuw: bekijk uitgaan op de kaart! Sea Palace is het drijvende Chinees eetcafé aan de Oosterdokskade in Amsterdam. Het markante café staat befaamd om zijn overheerlijke, traditionele gerechten. Neem plaats in het sfeervolle “zeepaleis” en geniet van de prachtige aankleding, heerlijke Chinese kookkunst en vriendelijke service. Verscheidene specialiteiten staan op het menu, het allerbeste wat de Chinese keuken te bieden heeft, zoals Dim Sum, Peking eend, Sechuan gerechten en natuurlijk specialiteiten uit de eigen keuken.

Dreamfactory de dinnershow
Fifteen, het succesvolle concept van Jamie Oliver heeft ook in Mokum een vestiging. In Pakhuis Amsterdam, vlak naast de Passenger Terminal, zit het gezeligge restaurant waar jaarlijks tussen 15 en 20 jongeren opgeleid worden tot topkok. Er is een vast menu, maar je kunt ook melden als je iets anders wilt eten. Bijvoorbeeld als je geen supporter bent van vlees of vis dan krijg je een vervangend gerecht. Culinair gezien is Fifteen een bistro dat het voornamelijk moet hebben van de bekende Jamie Oliver.

Het varende cultuurschip MS Stubnitz is een fantastisch stoere plek en is voor iedereen die houdt van rauw en industrieel. Het vaartuig, een oude Oostduitse visserboot, ademt een nostalgische ambiance die doet denken aan de jaren ’30. Duistere laadruimtes, smalle trappetjes en nauwe gangetjes met bijna spookachtige verlichting. Een mooie locatie voor een knallende feest. De MS Stubnitz is een locatie waar meer dan 100 concerten en wekelijks geliefde techno, house en minimal avondjes plaatsvinden. Sfeervol, intiem en reuzengezellig.

Club NL is een hippe, moderne lounge societiet midden in het middelpunt van Amsterdam. NL is erg populair en dat is niet louter vanwege de ongedwongen sfeer en huiselijke setting. De dansvloer is ieder weekeinde gevuld met leuke, gezellige mensen. Bij entree valt direct de lange bar op. Deze bestrijkt de helft van de club. Op deze plaats kun je een lekker drankje nuttigen of even bijkomen van het dansen.

De Melkweg is één Showtown van de allerbekendste poppodia in Amsterdam. Het is een vergaarbak voor liefhebbers van pop, dans, theater, film en andere beeldende kunsten. De ligging aan de Lijnbaangracht (Leidseplein) is erg geliefd bij nationale en internationale artiesten. Met name de robuuste aankleding, centrale ligging en bijzondere programmering maken de Melkweg uitzonderlijk.

Club HOME is een stijlvolle club aan het Rembrandtplein en heeft 3 verdiepingen met elk een eigen bar. De muziekprogrammering is gevarieerd maar house en R&B liefhebbers beleven hier gegarandeerd een uitstekende avond. Het met name het oudere publiek geniet duidelijk van de intieme setting in club HOME. In de club heerst een echte intieme, gezellige huiskamer sfeer, iets wat je hedendaags niet veel meer ziet.

De Amsterdamse Escape is al jaren één van de toonaangevende clubs van onze stad. Gelegen aan het drukke maar gezellige Rembrandtplein is de Escape één van de allergrootste discotheken van Mokum. Op een volle avond passen er met gemak 1600 mensen in de club. Het interieur is trendy en modern. De ideale setting dus voor het trendy publiek dat zich er overwegend ophoudt.Bij de nieuwe Showtown in Culemborg beleef je de dinnershow van je leven. Ervaar in Event Center Culemborg een volledige prachtige avond uit met “Dreamfactory” dé dinnershow. Of je nu een verjaardag of lustrum wilt vieren, een bedrijfsuitje hebt of gewoon zin hebt in een aangenaam avondje uit, bij Showtown ben je aan het juiste adres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *