Game bril en Beeldschermbril

Dankzij een lichte correctie kunnen de ogen makkelijker op beeldscherm afstand scherp-stellen en zullen zij niet zo snel moe en geïrriteerd raken. Met de computerbril kunt u langdurig voor uw beeldscherm zitten zonder moe te raken. U zult al snel de verschillen zien, minder vermoeide ogen, minder irritatie en langere geconcentreerdheid.


Beeldschermbril voordelen

computerbril
Breed gezichtsveld op pc en toetsenbord, helderder beeld op afstand minder als 2m.

Vergoeding beeldschermbril

Werkt u op kantoor vaak achter een home computer dan kunt u om een vergoeding vragen bij uw werkgever bij de aanschaf van onze computerbril. Lees ook: Voor bedrijven.
De computerbril is een uitstekende keuze.

Naast de beeldschermleesbril zijn er ook multifocale brillen. Er zijn ook computerbrillen zonder sterkte. Deze worden ook wel game bril of office bril, kantoorbril genoemd.

Wat is een Multifocale Bril

Dit zijn glazen waarvan de sterkte van hoog naar laag gelijkelijk toeneemt. Je kunt het verschil in sterkte in de lens niet zien, er zijn verder geen randen te zien.. Er zitten dus geen 2 verschillende sterkte lenzen in het glas. De sterkte vloeit geleidelijk door naar onder. Het bovenste gedeelte is voor het computer monitor en het gedeelte onderaan is voor het computer toetsenbord. Met deze brillen kunt u gemakkelijk van elke afstand alles goed zien. Multifocale beeldschermbrillen zijn brillen met glazen die zodanig geslepen zijn dat zowel op gewone leesafstand (30-40 cm) als op beeldschermafstand (50-60 cm) teksten en figuren goed gelezen kunnen worden.

De multifocale bril is wel een stuk duurder. Dit komt hoofdzakelijk door de aparte glazen. De multifocale bril is bijzonder geschikt om van dichtbij en veraf goed te kunnen zien. Let u er op dat uw multifocale lenzen gehard en super ontspiegeld zijn.

Beeldschermbril als Game bril

Naast de beeldschermbril op sterkte is er ook de zogenoemde game bril ook wel office bril genoemd. De game bril gebruikt geen glazen op sterkte maar filtert het blauwe schadelijke licht uit wat beeldschermen van computers, laptops, tablets en smartphones uitstralen.

Vandaag de dag zit bijna iedereen wel geregeld achter een computer beeldscherm en maar al te vaak kijkt men nog eventje op facebook voor het slapen gaan. De gamebril, office bril is voor diegene die echter geen bril op sterkte nodig hebben maar wel regelmatig achter een home computer zitten. Dat kan voor het werk zijn maar ook voor gamers. Gamers zitten mogelijkerwijs nog meer achter een PC. Vanwege het speciale filter in de lenzen bent u niet zo snel vermoeid aan het eind van de Klik hier dag.

Begrijpt u nu waarom u een computerbril nodig heeft?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *