Game bril en Beeldschermbril

De lenzen van de beeldschermbril hebben een lichte correctie wat als voordeel heeft dat uw ogen niet zo snel vermoeid en geirriteerd raken bij bezigheden achter de computer. Zit u dikwijls voor de PC dan is de computerbril een absolute aanrader. U zult al snel de verschillen zien, minder vermoeide ogen, minder irritatie en grotere geconcentreerdheid.


Computerbril en de voordelen

computerbril
Breed gezichtsveld op beeldscherm en toetsenbord, helderder beeld op afstand minder als 2m.

Vergoeding beeldschermbril

Werkt u op kantoor regelmatig achter een computer dan kunt u om een vergoeding vragen bij uw werkgever bij de aanschaf van onze computerbril. Lees ook: Voor bedrijven.
De computerbril is een uitstekende keuze.

Naast de beeldschermleesbril zijn er ook multifocale brillen. Er zijn ook computerbrillen zonder sterkte. Deze worden ook wel game bril of office bril, kantoorbril genoemd.

Wat is een Multifocale Bril

Dit zijn glazen waarvan de sterkte van hoog naar laag gelijkelijk toeneemt. Je kunt het verschil in sterkte in de lens niet zien, er zijn verder geen randen te zien.. Er zitten dus geen 2 verschillende sterkte lenzen in het glas. De sterkte vloeit langzaam door naar beneden. Het gedeelte bovenin is voor het computer beeldscherm en het voor meer info onderste gedeelte is voor het computer keyboard. Met dit soort lenzen kunt u dus vanaf elke afstand zien. Multifocale glazen worden dusdanig geslepen dat zowel op normale leesafstand als op beeldschermafstand teksten en foto's goed kunnen worden gelezen.

De multifocale bril iswat duurder geprijsd. Dit komt vooral door de speciale lenzen. De multifocale bril is geschikt om van dichtbij en veraf perfect te kunnen zien. Let op dat uw multifocale glazen gehard en super ontspiegeld zijn.

De Office Bril

Behalve de computerbril op sterkte is er ook de zogeheten game bril ook wel office bril genoemd. De game bril heeft geen lenzen op sterkte maar filtert het blauwe schadelijke licht uit wat beeldschermen van computers, laptops, tablets en smartphones uitstralen.

Vandaag de dag zit haast iedereen wel geregeld achter een computer beeldscherm en maar al te vaak kijkt men nog eventje op facebook voor het slapen gaan. De gamebril, office bril is voor diegene die weliswaar geen bril op sterkte nodig hebben maar wel veel achter een computer zitten. Dat kan voor het werk zijn maar ook voor gamers. Gamers zitten soms nog meer achter een PC. Vanwege het speciale filter in de lenzen bent u niet zo snel vermoeid aan het eind van de dag.

Begrijpt u nu waarom u een computerbril nodig heeft?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *